Appareils et accessoires
Iranian Vegetable Stew
Prép. 15min
Total 1h 30min
6 portions
Ingrédients
-
unsalted butter diced50 g
-
onions quartered200 g
-
ground turmeric½ tsp
-
cumin seeds1 ½ tsp
-
tomato purée1 Tbsp
-
waxy Charlotte potatoes peeled, cut in pieces (4 cm)600 g
-
butternut squash peeled, cut in pieces (4 cm)750 g
-
lime washed, pierced 2-3 times1
-
fresh green chilli whole, slit on one side1
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
water700 g
-
tomatoes quartered4
-
spinach150 g
-
15 g dried barberriesdried sour cherries15 g
-
Greek yoghurt for serving
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
7.8 g
Calories
1113 kJ /
266 kcal
Lipides
9.7 g
Glucides
33.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Middle Eastern
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Vegetable Stroganoff
30 min
Indian Vegetable Curry
50 min
Cape Malay Vegetable Curry
35 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Root Vegetable Gratin
1 godz.
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 godz. 15 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40 min
Indian vegetable curry
50 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min