Versions compatibles
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Deeg
- 2 tl zout
- 1 ½ tl basterdsuiker
- 2 el melk
-
15
g verse gist, verkruimeld
ou 2 tl gedroogde gist - 1 el water, warm
- 300 g bloem
- 3 eieren, medium (53-63 g)
- 200 g ongezouten boter, op kamertemperatuur, in blokjes (1 cm)
Vulling
- 60 g Parmezaanse kaas, in stukken (2 cm)
- 50 g mozzarella
- 2 teentjes knoflook
- 200 g buikspek, ontbeend, ontveld, in stukken (2 cm)
- 1 el olijfolie
- 100 g venkel, in dunne schijfjes
- 200 g snijbiet, in stukken (2 cm)
- 200 g water
- 1 el verse dille, fijn gehakt (optionnel)
- ½ kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
Samenstelling
- bloem, om te bestrooien
- 80 g verse geitenkaas, verkruimeld
- 1 ei
- 1 el melk
- 2 - 3 el zonnebloempitten
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 328.5 kJ / 78.5 kcal
- Protides
- 2.2 g
- Glucides
- 4.8 g
- Lipides
- 5.6 g
- Fibre
- 0.4 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Koffielikeur
40 Min
Candy Cane-koekjes
1 Std. 45 Min
Mayonaise zonder ei
10min
Druiven en cava trifle
Pas d’évaluation
Pizza met fruit en yoghurt
Pas d’évaluation
Tiramisu met chocolade en chili
Pas d’évaluation
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Pas d’évaluation
Driekoningentaart met hazelnoten
Pas d’évaluation
Pizzarolletjes met worst
1小时 20 分钟
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30 Min
Mediterraanse gebakjes
Pas d’évaluation
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1h 35min