Versions compatibles
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Deeg
- 2 tl zout
- 1 ½ tl basterdsuiker
- 2 el melk
-
15
g verse gist, verkruimeld
ou 2 tl gedroogde gist - 1 el water, warm
- 300 g bloem
- 3 eieren, medium (53-63 g)
- 200 g ongezouten boter, op kamertemperatuur, in blokjes (1 cm)
Vulling
- 60 g Parmezaanse kaas, in stukken (2 cm)
- 50 g mozzarella
- 2 teentjes knoflook
- 200 g buikspek, ontbeend, ontveld, in stukken (2 cm)
- 1 el olijfolie
- 100 g venkel, in dunne schijfjes
- 200 g snijbiet, in stukken (2 cm)
- 200 g water
- 1 el verse dille, fijn gehakt (optionnel)
- ½ kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
Samenstelling
- bloem, om te bestrooien
- 80 g verse geitenkaas, verkruimeld
- 1 ei
- 1 el melk
- 2 - 3 el zonnebloempitten
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 328.5 kJ / 78.5 kcal
- Protides
- 2.2 g
- Glucides
- 4.8 g
- Lipides
- 5.6 g
- Fibre
- 0.4 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Kip katsu curry met rijst
1 Std. 40 Min
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Pas d’évaluation
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Pas d’évaluation
Citroen-kokos bliss balletjes
Pas d’évaluation
Mediterrane paprika's
Pas d’évaluation
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 Min
Tunesische Chorba
45 Min
Franse brunch
Pas d’évaluation
Vegan feta in olie met kruiden
Pas d’évaluation
Vegan croissants met notenvulling
Pas d’évaluation
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Pas d’évaluation
Kaas uilen
Pas d’évaluation