
Appareils et accessoires
Salmon and Potato Bake with Dill
Préparer. 20min
Total 1h 15min
4 portions
Ingrédients
-
onions quartered200 g
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
new potatoes cut in pieces (2-3 cm)600 g
-
water400 g
-
fine sea salt2 tsp
-
fresh spinach leaves250 g
-
fresh salmon fillets, skinless cut in pieces (5 cm x 2 cm)500 g
-
fresh dill leaves to taste10 - 15 g
-
cream cheese150 g
-
whole milk250 g
-
medium eggs4
-
ground black pepper⅛ tsp
Infos nut. par 1 portion
Calories
671 kcal /
2800 kJ
Protides
42 g
Lipides
41 g
Glucides
31 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

HYGGE
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande