Salmon and Potato Bake with Dill
TM6 TM5

Salmon and Potato Bake with Dill

3.4 (105 évaluations )

Ingrédients

  • 200 g onions, quartered
  • 20 g olive oil, plus extra for greasing
  • 600 g new potatoes, cut in pieces (2-3 cm)
  • 400 g water
  • 2 tsp fine sea salt
  • 250 g fresh spinach leaves
  • 500 g fresh salmon fillets, skinless, cut in pieces (5 cm x 2 cm)
  • 10 - 15 g fresh dill leaves, to taste
  • 150 g cream cheese
  • 250 g whole milk
  • 4 medium eggs
  • ⅛ tsp ground black pepper

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2800 kJ / 671 kcal
Protides
42 g
Glucides
31 g
Lipides
41 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives