Appareils et accessoires
Louisiana Rice and Shrimp
Prép. 5min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
unsalted butter diced60 g
-
celery stalks cut in pieces (6 cm)150 g
-
onions quartered100 g
-
green pepper cut in pieces½
-
condensed cream of mushroom soup, tinned200 g
-
water200 g
-
350 g crayfish tails, cookedcooked, peeled prawns350 g
-
white long grain rice cooked (cooked weight), warm400 g
-
fresh parsley leaves chopped, plus extra for garnishing2 Tbsp
-
cayenne pepper or to taste¼ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
fine sea salt or to taste¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
21 g
Calories
1601 kJ /
382 kcal
Lipides
16 g
Glucides
37 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Deep South and Cajun
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Greek Style Pork Stew
30 Min
Chicken Crêpes with Poblano Chilli Salsa
55 Min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 Min
Chicken Étouffée
45 Min
Shrimp Yakisoba
35 Min
Chicken Breasts Pizzaiola
50 Min
Veracruz Fish
30 Min
Sweet and sour chicken with rice
40 Min
Chicken and mushrooms in red wine
45 Min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 Min
Saffron Chicken Penne
30 Min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 Min