Appareils et accessoires
Siciliaanse Garnalensalade
Prép. 25min
Total 40min
6 porties
Ingrédients
-
rode uien in ringen (1-2 mm)200 g
-
rode wijnazijn naar smaak30 - 40 g
-
verse peterselie enkel de blaadjes10 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
teentje knoflook (optionnel)½
-
40 g citroensap, vers geperst, vers geperstlimoensap vers geperst40 g
-
zout½ theelepel
-
gemalen witte peper1 snuifje
-
water300 g
-
grote rauwe garnalen, gepeld en het darmkanaal verwijderd (ong. 1 kg garnalen in schaal)500 g
-
zout plus extra naar smaak
-
1 citroen, in schijfjes (2-3 mm)limoenen in schijfjes (2-3 mm)1 - 2
-
venkelknol in schijfjes (1-2 mm)200 g
-
kerstomaten gehalveerd400 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
17 g
Calories
785 kJ /
187 kcal
Lipides
10 g
Fibre
2.2 g
Glucides
6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1h 10min
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45min
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20min
Tandoori kip wraps
50min
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1h 20min
Citroenslush met champagne
10min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1h 5min
Gazpacho
1h 15min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9h 15min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Uiensoep
1h