
Appareils et accessoires
Pork Chops with Orange
Préparer. 25min
Total 2h 25min
4 portions
Ingrédients
-
orange peeled and pith removed, in 8 segments (approx. 100 g), plus extra segments for garnish1
-
garlic clove1
-
cider vinegar1 Tbsp
-
wholegrain mustard1 Tbsp
-
runny honey3 Tbsp
-
olive oil plus extra for cooking1 tsp
-
fine sea salt or to taste¼ tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
pork chops boneless (approx. 150 g each)4
-
dark brown muscovado sugar½ tsp
-
water2 Tbsp
Infos nut. par 1 portion
Calories
341 kcal /
1426 kJ
Protides
48.2 g
Lipides
11.3 g
Glucides
11.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Oranges
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande