Pork Chops with Orange

Pork Chops with Orange

4.2 31 évaluations
Préparer. 25min
Total 2h 25min
4 portions

Ingrédients

  • orange peeled and pith removed, in 8 segments (approx. 100 g), plus extra segments for garnish
    1
  • garlic clove
    1
  • cider vinegar
    1 Tbsp
  • wholegrain mustard
    1 Tbsp
  • runny honey
    3 Tbsp
  • olive oil plus extra for cooking
    1 tsp
  • fine sea salt or to taste
    ¼ tsp
  • ground black pepper or to taste
    2 pinches
  • pork chops boneless (approx. 150 g each)
    4
  • dark brown muscovado sugar
    ½ tsp
  • water
    2 Tbsp

Infos nut. par 1 portion

Calories 341 kcal / 1426 kJ
Protides 48.2 g
Lipides 11.3 g
Glucides 11.7 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...