Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée

Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée

4.0 77 évaluations
Préparer. 40min
Total 1h 25min
4 portions

Ingrédients

Marinade
  • cider vinegar
    30 g
  • runny honey
    30 g
  • wholegrain mustard
    15 g
  • olive oil
    10 g
  • pork chops boneless, visible fat removed (approx. 230 g each)
    4
Pork Chops
  • onion thinly sliced (5 mm)
    1
  • eating apples cored, each cut into 6-8 wedges
    2
  • fresh sage leaves
    15
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • cider
    70 g
Butternut Squash Purée
  • butternut squash (1000-1300 g), peeled, diced (2 cm)
    1
  • skimmed milk
    50 g
  • fresh spinach leaves
    200 g
  • unsalted butter diced
    30 g
  • fine sea salt to taste
    1 - 1 ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp

Infos nut. par 1 portion

Calories 498 kcal / 2087 kJ
Protides 32 g
Lipides 22 g
Glucides 37 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...