Tofu Meatballs with Rice and Vegan Quindim

Tofu Meatballs with Rice and Vegan Quindim

4.6 7 évaluations
Préparer. 20min
Total 1h 35min
6 portions

Ingrédients

  • stale white bread torn in pieces
    70 g
  • onions quartered
    300 g
  • carrots cut in pieces
    150 g
  • garlic cloves
    4
  • pitted black olives
    20 g
  • celery stalk cut in pieces
    20 g
  • fresh coriander
    10 g
  • olive oil
    55 g
  • fine sea salt
    2 tsp
  • tofu diced
    200 g
  • plain flour
    50 g
  • cassava cut in pieces
    400 g
  • coconut milk
    260 g
  • sugar plus extra for sprinkling
    180 g
  • sunflower oil plus extra for greasing
    15 g
  • cornflour
    30 g
  • desiccated coconut
    100 g
  • water
    1200 g
  • brown rice
    250 g
  • frozen spinach defrosted, drained
    150 g
  • frozen green peas
    100 g
  • baby carrots sliced
    100 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 1118 kcal / 4678 kJ
Protides 16 g
Lipides 35 g
Glucides 157 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...