Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 30 g butter, cut into pieces
- 60 g shallots (approx. 2 shallots), peeled and cut into halves
- 2 garlic cloves
- 220 g water, plus 1 tbsp extra to deglaze frying pan
-
½
tsp meat stock paste, homemade, to taste (see tip)
ou ½ meat stock cube (for 0.5 l) -
2
tsp pink peppercorns
ou 2 tsp pickled green peppercorns - 300 g potatoes (small), unpeeled, washed and cut into pieces (2 x 2 cm)
- olive oil, for greasing
- 700 g lamb loin, boneless (cut into pieces of 6-8 cm)
- 1 pinch fine salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
- 150 - 200 g green asparagus, trimmed and cut into pieces (3-4 cm)
- 1 carrot, cut into matchsticks
- 1 tbsp whisky
- 1 tsp cornflour (starch)
- 60 g cream
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1830 kJ / 435 kcal
- Protides
- 29 g
- Glucides
- 12.8 g
- Lipides
- 29.3 g
- Fibre
- 3.8 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Crab & Prawn Linguine
25 min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8h 50min
Smoky tuna tartare (Sergio Perera)
30min
Chicken with Creamed Spinach Crepes (Metric)
1h 50 min
Chicken Coq au Vin (Betty) Metric
2h 15min
Pork tenderloin parcels
1h
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Paella
30min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45min