Appareils et accessoires
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
Prép. 10min
Total 40min
6 portions
Ingrédients
-
water1750 g
-
plum tomatoes (6 tomatoes)360 g
-
aubergines (1-2 pieces)500 g
-
mozzarella (2 balls)250 g
-
smoked salmon (120-130 g)6 slices
-
plain yoghurt1
-
mustard1 tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
fresh basil leaves for decoration6
-
slivered almonds toasted, for decoration30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
17.09 g
Calories
1074 kJ /
257 kcal
Lipides
18.14 g
Fibre
2.52 g
Glucides
6.36 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Deliciously Light
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Potato and vegetable purée
45min
Gorgonzola gelato with sautéed pears and toasted walnuts
14h 15min
Avocado with egg and salmon tartare
50min
Asparagus cream soup
30min
Mustard-dill sauce
2h 15min
Boeuf bourguignon
1h 30min
Torta Pasqualina
1h 50min
Veal and Mixed Vegetable Purée
50min
Cod with citrus butter
50min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35min
Steamed Thai-style fish cakes
45min
Ratatouille
40min