Appareils et accessoires
Peach and plum upside-down cake
Prép. 20min
Total 50min
12 portions
Ingrédients
-
extra virgin coconut oil plus extra for greasing100 g
-
grated nutmeg (optional)¼ tsp
-
brown sugar plus extra 2 tsp for sprinkling (see Tips)80 g
-
fresh blood plums (approx. 100 g each), stones removed and cut into 6 or 8 wedges2
-
peaches (approx. 100 g each), stones removed and cut into 6 or 8 wedges2
-
fresh rosemary leaves only (approx. 2-3 tsp)1 - 2 sprigs
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
milk (see Tips)100 g
-
wholemeal spelt flour200 g
-
baking powder2 tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
Greek-style natural yoghurt to serve (optional)
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portions
Sodium
124.1 mg
Protides
3.8 g
Calories
820.3 kJ /
195.3 kcal
Lipides
9.9 g
Fibre
2.5 g
Graisses saturées
7.5 g
Glucides
22 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sweet Nourish
80 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Orange and almond cake
2h 20min
Apple and date cake
1h 30min
Apple cake
1h
Yoghurt cake
1h 40min
Almond and pear tart
40min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1h
Easy coconut cake
1h 45min
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Ginger bundt cake
1h
Stone fruit galettes
50min
Apple cinnamon muffins
40min
Apple tea cakes
1h 10min