Beetroot and horseradish relish
TM6 TM5 TM31

Beetroot and horseradish relish

(Pas d’évaluation)

Ingrédients

  • 500 g water
  • 700 g beetroot, peeled and cut into pieces (3 cm)
  • 75 g fresh horseradish, peeled (see Tips)
  • 40 g red wine vinegar
  • ½ tsp ground caraway seeds
  • 1 tbsp white sugar, to taste (see Tips)
  • ½ tsp sea salt
  • ½ tsp ground black pepper

Infos nut.
par 1 portion
Calories
104.6 kJ / 25 kcal
Protides
0.8 g
Glucides
5.6 g
Lipides
0.1 g
Graisses saturées
0 g
Fibre
1.5 g
Sodium
94.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives