Appareils et accessoires
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Prép. 20min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
zucchini 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)500 g
-
olive oil1 tbsp
-
balsamic vinegar70 g
-
white wine80 g
-
honey60 g
-
Dijon mustard20 g
-
fresh rosemary leaves only1 tbsp
-
garlic cloves2
-
fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 150 g each)4
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
397.5 mg
Protides
32.3 g
Calories
1862.6 kJ /
445.2 kcal
Lipides
23.7 g
Fibre
1.6 g
Graisses saturées
5.2 g
Glucides
20.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spiralize your life (TM5)
17 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20min
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2h 10min
Buffalo chicken pizza
1h 30min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter)
1h 40min
Mushroom Risotto (TM6)
40min
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15min
Muffin pan chorizo frittatas
30min
Chile con queso cob loaf
40min
Steaks with Mushroom Risotto
40min
No fail mash potato
20min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h