Appareils et accessoires
Gluten free bread rolls
Prép. 20min
Total 2h 30min
12 portions
Ingrédients
-
psyllium husk40 g
-
warm water780 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
honey40 g
-
apple cider vinegar20 g
-
buckwheat flour (see Tip)260 g
-
brown rice flour200 g
-
potato starch200 g
-
sea salt3 tsp
-
oil to grease
-
sesame seeds to sprinkle (optional)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
478.9 mg
Protides
4.4 g
Calories
932.3 kJ /
222.8 kcal
Lipides
1.2 g
Fibre
5.9 g
Graisses saturées
0.3 g
Glucides
49.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Gluten free shortbread
1 godz. 35 min
Everyday Gluten Free Banana Bread
1 godz.
Gluten Free Dinner Rolls
1 godz. 55 min
All-Purpose Gluten Free Flour
5 min
Gluten free flour mix
10 min
Gluten free focaccia bread
1 godz.
Gluten free waffle cones
35 min
Hawaiian gluten-free pizza
2 godz.
Healthy chocolate mousse
10 min
Gluten free cinnamon doughnuts
25 min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 godz.
Gluten free pizza dough
2 godz.