Appareils et accessoires
Zhoug
Prép. 10min
Total 10min
1 Total recipe
Ingrédients
-
caraway seeds1 tsp
-
cardamom pods seeds only2 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
salt1 tsp
-
garlic cloves3
-
fresh green chillies deseeded6
-
fresh coriander leaves and stalks only6 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 sprigs
-
lemon juice50 g
-
olive oil40 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 Total recipe
Sodium
2239.8 mg
Protides
4.7 g
Calories
1872 kJ /
445 kcal
Lipides
41.6 g
Fibre
16.5 g
Graisses saturées
6.4 g
Glucides
5.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Entertaining with Dani Valent
95 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Miso coleslaw
20min
Wasabi mayonnaise
10min
Gwinganna mushroom pâté
20min
Miso dressing
5min
Date and tamarind chutney
8h 50min
Everyday Indian curry paste
30min
Tamarind paste
45min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16h 20min
Peanut chutney
10min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2h 10min
Mango, ginger and chilli chutney
25h 10min
Brinjal (eggplant pickle)
1h 30min