Gevulde kalkoenborst
TM5 TM6

Gevulde kalkoenborst

(Pas d’évaluation)

Ingrédients

  • 1 kalkoenborst opengesneden in 1 dunne filet (ong. 900 g)
  • ½ tl zout
  • 2 snuifjes gemalen zwarte peper
  • 100 g gekookte ham in fijne sneetjes
  • 1 renetappel, geschild en in schijfjes gesneden (ong. 200 g)
  • 140 g kaas, in dunne plakjes (broodbeleg kaas)
  • 70 g krenten
  • 50 g walnoten, gehalveerd
  • 70 g gedroogde pruimen zonder pit
  • 150 g spek in sneetjes om dicht te maken (optionnel)

Gekarameliseerde ui

  • 700 g ui, in kwarten gesneden
  • 70 g boter
  • 30 g extra vergine olijfolie
  • 1 tl zout
  • 30 g vloeibare karamel
  • 1 snuifje gemalen zwarte peper

Infos nut.
par 1 portie
Calories
2395 kJ / 576 kcal
Protides
46.77 g
Glucides
20.08 g
Lipides
34.26 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives