Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 kalkoenborst opengesneden in 1 dunne filet (ong. 900 g)
- ½ tl zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 100 g gekookte ham in fijne sneetjes
- 1 renetappel, geschild en in schijfjes gesneden (ong. 200 g)
- 140 g kaas, in dunne plakjes (broodbeleg kaas)
- 70 g krenten
- 50 g walnoten, gehalveerd
- 70 g gedroogde pruimen zonder pit
- 150 g spek in sneetjes om dicht te maken (optionnel)
Gekarameliseerde ui
- 700 g ui, in kwarten gesneden
- 70 g boter
- 30 g extra vergine olijfolie
- 1 tl zout
- 30 g vloeibare karamel
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2395 kJ / 576 kcal
- Protides
- 46.77 g
- Glucides
- 20.08 g
- Lipides
- 34.26 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15 Min
Vegan mayonaise
Nessuna valutazione
Spaghetti met tonijn
40min
Intense cacao muffins zonder toegevoegde suikers
Nessuna valutazione
Caramel vanille bourbon saus
Nessuna valutazione
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Nessuna valutazione
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2 Std. 35 Min
Harde pistachekoekjes
45min
Penne met tonijn
35min
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1 Std. 45 Min
Gestoomde spiegeleieren
15 Min