Appareils et accessoires
Kipfricassee
Prép. 10min
Total 45min
6 porties
Ingrédients
-
amandelen in staafjes100 g
-
hardgekookte eieren2
-
extra vergine olijfolie100 g
-
ui in stukken gesneden300 g
-
teentjes knoflook3
-
kippenbout, met vel1200 g
-
witte wijn200 g
-
water50 g
-
saffraan draadjes1 snuifje
-
zout1 tl
-
gedroogde laurierbladeren2
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
50.62 g
Calories
2312 kJ /
553 kcal
Lipides
35.92 g
Glucides
5.17 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gevarieerd koken elke dag
52 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Keine Bewertungen
Abrikozen ketchup
Keine Bewertungen
Steak Stroganoff
45 Min
Penne met tonijn
35 Min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5 Std. 15 Min
Trio van rijst, vis en groenten
35 Min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1 Std. 15 Min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45 Min
Eendenlever
33 Std.
Mediterrane visschotel
1 Std. 30 Min
Noedelsoep
35 Min