
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g d'oignon coupé en deux
- 100 g de carotte coupée en tronçons (2-3 cm env.)
- 100 g de poireau coupé en tronçons (2-3 cm env.)
- 100 g de navet coupé en cubes (2 cm env.)
- 100 g de lardons fumés
- 1000 g d'eau
- 100 g de pommes de terre coupées en dés (1 cm env.)
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 1 c. à café de sel fin, non raffiné de préférence, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de chou vert coupé en lanières
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 132 kcal / 554 kJ
- Protein
- 7 g
- Fat
- 7 g
- Carbohydrates
- 11 g
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