Devices & Accessories
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
Prep. 20 min
Total 40 min
4 portie
Ingredients
-
zalmfilet, vers, ontveld 4 stukken (ongeveer 150 g per stuk)600 g
-
gedroogde tomaten in olie uitgelekt100 g
-
tomatenpuree30 g
-
teentje knoflook2
-
honing10 g
-
paneermeel50 g
-
zout¾ tl
-
peper, gemalen¼ tl
-
olie om te besprenkelen
-
ui gehalveerd70 g
-
broccoliroosje150 g
-
paprika in blokjes (1,5 cm)150 g
-
wilde rijst mengeling200 g
-
water600 g
-
groentebouillonpasta1 - 1 ½ tl
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
720.7 mg
Protein
48.6 g
Calories
3317.8 kJ /
793 kcal
Fat
31 g
Fibre
16.8 g
Saturated Fat
6.7 g
Carbohydrates
91.2 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Ready, Set, Cook!
8 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Butter Chicken
1 h
Pindakaas Crackers
35 min
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
No ratings
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
No ratings
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
No ratings
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
No ratings
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50 min
Romige Aardappelsalade
No ratings
Balletjes in tomatensaus
1 h 10 min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 min
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25 min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30 h