Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g de graines d'épeautre
- 300 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 200 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café bombées de sel
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1290 kJ / 304 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Carbohydrates
- 61.5 g
- Fat
- 1.8 g
In Collections
Alternative recipes
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4h
Pain de seigle
5 Std.
Mon pain de campagne maison
4h 40 min
Pain complet ultra-moelleux
2 godz. 15 min
Pain au levain
8 Std.
Pain de campagne
4h
Pain à la farine d'épeautre
3sa
Pain de seigle
2 godz. 40 min
Pain complet rapide
1sa 20 dk
Pain aux graines
5 Std.
Pain aux céréales
3 godz. 30 min
Pain complet
5 Std.