Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 orange non traitée, zeste et jus
- 1 citron jaune non traité, zeste et jus
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 1 étoile de badiane
- 1 pincée de cannelle en poudre
- 6 graines de coriandre
- 2 c. à café de vinaigre balsamique
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 1209.6 kJ / 292.6 kcal
- Protein
- 0.9 g
- Carbohydrates
- 12.6 g
- Fat
- 26.5 g
- Fibre
- 3.9 g
In Collections
Alternative recipes
Sauce citronnée à la menthe
10 dk
Moules à la crème et au gingembre
35 Min
Sauce aux groseilles
15min
Sauce Montmorency (Nicolas Gautier)
25 dk
Sauce armoricaine
1 Std.
Huîtres chaudes aux légumes et curry
45 Min
Sabayon au vouvray
15min
Sauce aux câpres
30 Min
Sauce beurre blanc
20 dk
Sauce à la mangue
50 dk
Acras de morue
13 Std.
Sauce au cidre
20 dk