Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 orange non traitée, zeste et jus
- 1 citron jaune non traité, zeste et jus
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 1 étoile de badiane
- 1 pincée de cannelle en poudre
- 6 graines de coriandre
- 2 c. à café de vinaigre balsamique
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 1209.6 kJ / 292.6 kcal
- Protein
- 0.9 g
- Carbohydrates
- 12.6 g
- Fat
- 26.5 g
- Fibre
- 3.9 g
In Collections
Alternative recipes
Blancs d'œufs montés en neige
5min
Sauce beurre blanc
20 Min
Sauce orange-curry
10 Min
Chantilly au clou de girofle
20 Min
Sauce soubise
30 min
Sauce citronnée à la menthe
10 Min
Moutarde indienne
15min
Fondue de poireau orange et cumin
30 min
Sauce beurre blanc
20 Min
Baba au whisky, crème chocolat-noisette
12h
Emulsion d'ananas
15min
Sauce aux câpres
30 min