Devices & Accessories
Krokant gebraad met moutbiersaus
Prep. 20 min
Total 2 h 40 min
6 portie
Ingredients
-
uien gehalveerd200 g
-
teentje knoflook1
-
knolselder in stukjes (2-3 cm)100 g
-
boter in stukken40 g
-
water900 g
-
bier moutbier500 g
-
2 blokjes vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)vleesbouillonpasta2 volle tl
-
zout1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
varkensvlees met zwoerd (bijvoorbeeld varkensschouder, ham of magere buik)1600 g
-
aardappelen in stukjes (2-3 cm)150 g
-
wortelen in stukjes (2-3 cm)150 g
-
karwijzaad (optional)1 - 2 tl
-
cacaopoeder (optional)1 tl
Difficulty
medium
Nutrition per 1 portie
Protein
56 g
Calories
2388 kJ /
570 kcal
Fat
30 g
Fibre
2.4 g
Carbohydrates
17 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Prime Board
No ratings
Fruitschotel met citroen-honingdressing
No ratings
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
No ratings
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1 h
Spiesje van konijn, appel en pruim
1 h
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
No ratings
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1 h 15 min
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1 h 40 min
Groentesticks
No ratings
Zeevruchtennat met champagne
No ratings
Vanille-ijs
12 h
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 h 30 min