Devices & Accessories
Pikante Kip met Kokosrijst
Prep. 10 min
Total 1 h 25 min
6 portie
Ingredients
-
uien gehalveerd120 g
-
teentjes knoflook3
-
rode peper, vers ontdaan van zaadjes, grof gehakt, plus extra, in plakjes gesneden, voor garnering1
-
olie20 g
-
gele curry pasta50 g
-
citroengras, vers2 stukken
-
gember, vers wortel geschild, in plakjes gesneden (2 mm)20 g
-
kaffir limoenblad, vers (optional)2
-
1000 g kippenbout, met velkip (900-1000 g) (zie variatie)1
-
water600 g
-
kokosmelk, uit blik250 g
-
basmati rijst250 g
-
koriander, vers voor garnering
-
limoen (optional) in plakjes gesneden, voor de garnering
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
238 mg
Protein
46.6 g
Calories
3232.1 kJ /
772.5 kcal
Fat
42.8 g
Fibre
2.9 g
Saturated Fat
14.3 g
Carbohydrates
47.9 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min
Butter Chicken
1h
Ossenstaart Shepherd's Pie
Pas d’évaluation
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Vegan Oesterzwam Soep
40min
Paëlla
50min
Spaghetti Bolognese
40min
Hartige taartjes met broccoli en spek
45min
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Pas d’évaluation
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1h 35min
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3h 30min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min