Devices & Accessories
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Prep. 30 min
Total 5 h 30 min
8 portie
Ingredients
Bereiding van kalkoen
-
kalkoen (5-6 kg, voor 8-10 personen)1
Romige vulling van pancetta, citroen en kruiden
-
citroenen alleen dunne schillen van de huid2
-
rozemarijn, vers alleen bladeren3 takjes
-
tijm, verse alleen bladeren6 takjes
-
pancetta in plakjes gesneden80 g
-
mascarpone150 g
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
-
ui in kwarten1
-
laurierblad, gedroogd5
-
witte wijn175 g
-
water175 g
Roosteren
-
varkensworst, gerookte (optional) met spek omhuld20
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
1106.5 mg
Protein
116.8 g
Calories
3849 kJ /
919.9 kcal
Fat
42.4 g
Saturated Fat
14.4 g
Carbohydrates
7.3 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Vegan Lasagne met Linzen
No ratings
Rendang met Gele Kleefrijst
2 h 45 min
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
No ratings
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2 h
Omelet Caprese
30 min
Napolitaanse Pizza
No ratings
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
No ratings
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
No ratings
Kurkuma schillen
No ratings
Pierogi met vlees
1 h
Levercake
1 h 50 min
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
No ratings