Devices & Accessories
Béarnaisesaus
Prep. 5 min
Total 20 min
8 portie
Ingredients
-
dragon, vers4 - 5 takjes
-
sjalotten80 g
-
witte wijnazijn80 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken snijden180 g
-
eierdooiers4
-
zout½ - 1 theelepel
-
peper, gemalen2 snuifjes
Difficulty
easy
Nutrition per 8 portie
Sodium
1272 mg
Protein
25 g
Calories
7784 kJ /
1859 kcal
Fat
195 g
Fibre
1.6 g
Saturated Fat
104 g
Carbohydrates
5 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Gebakken Matcha-Havermoutpap
No ratings
Crème brûlée op Portugese wijze
No ratings
Gevouwen kruidenbrood
1 h 10 min
Hollandaise saus
No ratings
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
No ratings
Champagne gelei
No ratings
Kimchi kaasdip
No ratings
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2 h 50 min
Garnaalkroketten
No ratings
Vanille-ijs
12 h
Roggebroodjes
12 h
Bearnaisesaus
20 min