Devices & Accessories
Ingelegde champignons
Prep. 10 min
Total 6 h 30 min
4 potten
Ingredients
-
verse champignons (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), schoongemaakt (zie tip)500 g
-
uien in plakjes (1 cm)150 g
-
water1500 g
-
zout1 tl
-
150 g ciderazijn, 10%witte azijn 10%150 g
-
zout10 g
-
suiker10 g
-
laurierbladeren, gedroogd4
-
zwarte peperkorrels12
-
mosterdkorrels4 tl
-
pimentbessen8
Difficulty
medium
Nutrition per 1 pot
Sodium
1577.4 mg
Protein
5.2 g
Calories
348.2 kJ /
83.2 kcal
Fat
1.6 g
Fibre
3.4 g
Saturated Fat
0.3 g
Carbohydrates
14.5 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Champignon
11 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Karamel varkensvlees
45 min
De eerste hap: Vruchtenpuree
No ratings
Pompoen Chai Latte
20 min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
No ratings
Tarbot in champagnesaus
No ratings
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
No ratings
Halloween pompoentaart
4 h
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30 min
Gegrilde kaas met champignons
No ratings
Kaas uilen
No ratings
Karamelpoeder
1 h
Yoghurt met rode vruchten
12 h 20 min