Devices & Accessories
Mosselen Marinière
Prep. 5 min
Total 25 min
4 portie
Ingredients
-
20 g olijfolieolie20 g
-
prei alleen witte delen, in plakjes gesneden (1 cm)170 - 200 g
-
witte wijn, droog250 g
-
water200 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
tijm, verse alleen bladeren2 takjes
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen2 - 3 snuifjes
-
mosselen, vers, schoongemaakt800 - 1000 g
-
peterselie, vers fijngehakt, voor de garnering
-
citroen in vieren gesneden, om te besprenkelen
-
stokbrood in plakjes gesneden, om te serveren
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
948.7 mg
Protein
27.6 g
Calories
1326.4 kJ /
317 kcal
Fat
10.1 g
Fibre
1 g
Saturated Fat
1.6 g
Carbohydrates
16.8 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
No ratings
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
No ratings
Chocolade-Sinaasappel Posset
5 h 40 min
De eerste hap: Rijstpap
No ratings
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40 min
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40 min
Zalm met rijst en champignons
30 min
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
No ratings
Rijst met Zeevruchten
No ratings
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10 min
Gehaktballetjes met Groenten
20 min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 h 30 min