Devices & Accessories
Stoofvlees
Prep. 15 min
Total 3 h 10 min
8 porties
Ingredients
-
olijfolie40 g
-
teentjes knoflook in tweeën gesneden2
-
rundsstoofvlees in stukken gesneden (5-6 cm)800 g
-
ui gehalveerd200 g
-
boter30 g
-
stout bier of ander bruin bier (Kasteelbier, Sint-Bernardus, Orval, Rochefort, ...)400 g
-
vleesbouillonpasta of vleesbouillonblokje1 tl
-
bruine suiker (optioneel)1 el
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
tijm, verse2 takjes
-
zout1 snuifje
-
peper, gemalen1 tl
-
wit brood1 sneetje
-
mosterd1 el
-
azijnscheutje
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
1021.4 mg
Protein
36.6 g
Calories
1717 kJ /
410 kcal
Fat
17.4 g
Fibre
4.8 g
Saturated Fat
3.6 g
Carbohydrates
25.5 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Dit is Belgisch!
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Nenhuma avaliação
Speltbrood
Nenhuma avaliação
Peren op Sinaasappelsiroop
Nenhuma avaliação
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40min
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Nenhuma avaliação
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1h 20min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50min
XXL kip pastei
1h 55min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min
Balletjes in tomatensaus
1h 10min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30h