Devices & Accessories
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
Prep. 15 min
Total 40 min
4 porties
Ingredients
-
water1000 g
-
zout1 ½ tl
-
olijfolie plus extra om in te vetten20 g
-
basmati rijst250 g
-
4 bevroren zalmfilets, ontveld, ontdooid (125 g elk)verse zalmfilets, ontveld (125 g elk)4
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
ui gehalveerd60 g
-
teentje knoflook1
-
boter10 g
-
room, 35% vet400 g
-
2 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeldgroentebouillonpasta2 volle tl
-
tomatenpuree1 ½ el
-
1 tl gedroogde dilleverse dille enkel de blaadjes, gehakt2 takjes
-
gedroogde chilivlokken (optional) naar smaak1 - 2 snuifjes
-
maïszetmeel1 tl
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
34 g
Calories
3569 kJ /
853 kcal
Fat
55 g
Fibre
2 g
Carbohydrates
53 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationYou might also like...
Scampi cajun citroen pasta
30 min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50 min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30 min
Rijst met rundvlees en broccoli
50 min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 h
Menu met groentevelouté, kip met mosterdsaus en gestoomde groenten
45 min
Viscurry
35 min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 h
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 min
Vislasagne met asperges en prei
1 h 30 min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 h