Devices & Accessories
Volkoren Taco's met Pulled Pork in Biersaus
Prep. 20 min
Total 4 h 55 min
6 portie
Ingredients
-
volkoren tarwebloem400 g
-
kokend water290 g
-
olie30 g
-
zout2 tl
-
teentjes knoflook4
-
ui gehalveerd150 g
-
varkensschouderlap, ontbeend in 5 stukken gesneden800 g
-
stout bier Guinness®-type500 g
-
water150 g
-
honing70 - 80 g
-
paprika, gerookt, gemalen2 afgestreken theelepels
-
komijn, gemalen1 tl
-
misopasta2 el
-
steranijs1
-
kaneelstokje gehalveerd1
-
bruine suiker2 el
-
rode uien gehakt80 g
-
verse korianderbladeren voor garnering
-
zwarte bonen, gehele, uit blik (optional) uitgelekt, voor garnering80 - 100 g
-
verse jalapeñopepertjes in plakjes gesneden, voor de garnering1 - 2
Difficulty
medium
Nutrition per 1 portie
Sodium
1086 mg
Protein
31.7 g
Calories
3020.7 kJ /
722 kcal
Fat
30.3 g
Fibre
3.5 g
Saturated Fat
9.2 g
Carbohydrates
74.1 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Quiche met kool en broccoli
1 godz. 30 min
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20 min
Butternutsoep met Curry en Mango
30 min
Green Godess Salade
20 min
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Brak ocen
Pizza Diavola
Brak ocen
Mochi's met sesamvulling
50 min
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Brak ocen
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30 min
Gazellehoorns
1 godz.
Proteïnepudding
6 godz. 35 min
Portugees crème brûlée
25 min