Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g de rhubarbe, coupée en morceaux (2-3 cm)
- 400 g de fraises, équeutées et coupées en deux
- 500 g de sucre gélifiant (2:1)
- 50 g de jus de citron
- 10 g d'huile de tournesol
- Nutrition
- per 1 bocal
- Calories
- 1640.4 kJ / 392.1 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Carbohydrates
- 93.5 g
- Fat
- 2.1 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Purée de pommes de terre classique
50 min
Gelée de groseille
50 min
Salade de poulet, amandes et canneberges
15 Min
Mousse aux cerises et à l'amaretto
10 Min
Confiture de pêches et de bananes
50 min
Sucre inverti
4 Std. 20 Min
Croustade à la mousse aux pommes et lait glacé au romarin (Matthew Kenney)
Keine Bewertungen
Confiture de pruneaux pour les provisions
55 min
Glace au citron
12h 30min
Tarte à la confiture de baies mélangées
2hod. 35min
Baguette
1h 45min
Confiture de fraises, rhubarbe et vanille
45 Min