Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g de rhubarbe, coupée en morceaux (2-3 cm)
- 400 g de fraises, équeutées et coupées en deux
- 500 g de sucre gélifiant (2:1)
- 50 g de jus de citron
- 10 g d'huile de tournesol
- Nutrition
- per 1 bocal
- Calories
- 1640.4 kJ / 392.1 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Carbohydrates
- 93.5 g
- Fat
- 2.1 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Confiture de pêches et de bananes
50 min
Bœuf Wellington sauce vin rouge et sa duxelles de champignons
2 godz. 30 min
Biscuits cannes de Noël
1 godz. 45 min
Sauce aux champignons faible en glucides
45 min
Soupe au potiron
50 min
Tresse au beurre à 6 brins
2 godz. 35 min
Mousse aux cerises et à l'amaretto
10 min
Crème de pieds de brocolis et croustillant de pelures de pommes de terre
45 min
Glace pilée à la fraise (d'inspiration coréenne)
8h 5min
Chaudrée de palourdes (Clam Chowder)
55 min
Confiture de fraises, rhubarbe et vanille
45 min
Glace à la vanille
12 Std.