![Riz Rouge Tex-Mex Riz Rouge Tex-Mex](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7541d205f9fe21b34430e9fa7fd6f24f/Derivates/501c6964a973b493952f7d93d5bfe9a8d1c88103.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 285 g riz long grain
- 155 g d'oignon blanc, coupées en deux
- 3 gousse d'ail
- 1 ½ c. à thé de cumin moulu
- 2 c. à thé d’assaisonnement pour fajitas fait maison ou emballé (voir Conseil) (optional)
- 15 g d'huile d'olive
- 850 g d'eau
- 1 c. à soupe de fond de volaille en pâte maison
- 3 c. à soupe de concentré de tomate
- 1 c. à thé de sel selon le goût
- coriandre fraîche pour garnir
- de lime quartiers pour servir
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 881.1 kJ / 210.6 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 41.5 g
- Fat
- 2.9 g
- Saturated Fat
- 0.4 g
- Fibre
- 1.3 g
- Sodium
- 425 mg
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