Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 oignon, coupé en deux
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 100 g de crème épaisse, 10% m.g.
- 4 c. à café de parmesan râpé
- 320 g de pâtes sèches, type penne
- 120 g de champignons de Paris frais, en épaisses lamelles
- 1 c. à café de mélange d'épices
- 120 g de crevettes crues, décortiquées
- 80 g d'épinards frais
- du sel
- du poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1804 kJ / 428 kcal
- Protein
- 25 g
- Carbohydrates
- 56 g
- Fat
- 11 g
In Collections
Alternative recipes
Baba ganoush (purée d’aubergines au tahini)
45 Min
Riz Rouge Tex-Mex
1 Std.
Gaufre au falafel
No ratings
Riz à la tomate, légumes et haricots
35 Min
Penne aux asperges et au brocoli
30 Min
Fond de légumes (végane)
30 Min
Biscuits aux pépites de chocolat sans gluten
40 Min
Pancakes aux fruits secs et aux dattes
15 Min
Limonade
5min
Salade de thon et d'avocat
5min
Crêpes aux épinards
1sa 25 dk
Pizza aux patates douces
1h 5min