Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de riz basmati blanc
- 200 g d'eau
- 3 œufs
- 2 c. à café de sucre en poudre, et un peu pour saupoudrer
- 150 g de farine de blé
- 1 ½ c. à café de levure boulangère sèche
- 1 c. à café de cannelle en poudre, et un peu pour saupoudrer
- 1 c. à café de noix de muscade fraîchement râpée
- ½ c. à café de sel
- 300 - 400 g d'huile de friture
- sucre, pour la finition
- cannelle en poudre, pour la finition
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 1492.1 kJ / 356.6 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Carbohydrates
- 17.4 g
- Fat
- 30.6 g
- Saturated Fat
- 2.6 g
- Fibre
- 0.7 g
- Sodium
- 115.6 mg
In Collections
Alternative recipes
Guirlach nougat
1h 30min
Pain semoule
2 Std.
M'semen (crêpes feuilletées)
2 Std.
Glace sundae nappage caramel
3h 35 min
Pains batbout marocains
1 Std.
Cigares au miel et aux amandes
40 min
Gland à la pistache
1h 30min
Galettes de spaghetti de patates douces (latkes)
55min
Boisson énergisante safran, cardamome et amandes
6h 5min
Pâte à pizza
1 Std.
Sauce au piment doux
40 min
Pains de semoule Matlouh
2h 10min