Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 blancs d'œufs
- 130 g de sucre en poudre
- 140 g de farine
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 3 jaunes d'œufs
- 70 g de lait
- 1 pincée de sel
- 45 g d'huile de tournesol
- 150 g de framboises
- 150 g de prunes
- 20 g d'eau
- 500 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 150 g de mascarpone
- 50 g de sucre glace
- colorant alimentaire rouge
- 2 c. à café de vanille en poudre
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2213.4 kJ / 529 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Carbohydrates
- 43.7 g
- Fat
- 37.2 g
- Saturated Fat
- 19.4 g
- Fibre
- 2 g
- Sodium
- 180.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Fekkas (biscuits croquants)
45min
Beignets en 3 ingrédients
25 Min
Tartelettes aux figues
1h 10min
Forêts-Noires individuelles
1h 40min
Cupcakes roses
3 godz. 40 min
Churros maison et pâte à tartiner
1h 10min
Cheesecake speculoos et caramel
2 godz. 45 min
Napolitain
4hod. 20min
Quiche de pommes de terre, andouille et poireaux
1 Std. 30 Min
Bûche glacée chocolat et crème brûlée
4 Std.
Eclairs à la pistache
4 Std. 30 Min
Pâtes aux épices cajun, façon jambalaya
1 Std. 30 Min