Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 blancs d'œufs
- 130 g de sucre en poudre
- 140 g de farine
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 3 jaunes d'œufs
- 70 g de lait
- 1 pincée de sel
- 45 g d'huile de tournesol
- 150 g de framboises
- 150 g de prunes
- 20 g d'eau
- 500 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 150 g de mascarpone
- 50 g de sucre glace
- colorant alimentaire rouge
- 2 c. à café de vanille en poudre
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2213.4 kJ / 529 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Carbohydrates
- 43.7 g
- Fat
- 37.2 g
- Saturated Fat
- 19.4 g
- Fibre
- 2 g
- Sodium
- 180.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Pannacotta aux fruits rouges
3h 25min
Tiramisu à la pâte à tartiner et aux speculoos
6h 30min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3 godz.
Churros maison et pâte à tartiner
1 godz. 10 min
Fraisier
15h
Petits beignets chocolat et noisettes
3h 10min
Roulé au jambon, chèvre et pommes de terre
1 godz.
Dacquoise aux fruits rouges
3h 55min
Mahjouba (crêpes farcies)
2h 50min
Cupcakes roses
3 godz. 40 min
Napolitain
4h 20min
Croque-Monsieur portugais (francesinha)
1 godz.