Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g de jus de citron fraîchement pressé
- 1000 g d'eau
- 800 g de pommes
- 100 g de chocolat noir
- 25 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Nutrition
- per 1 morceau
- Calories
- 232.9 kJ / 55.7 kcal
- Protein
- 0.6 g
- Carbohydrates
- 8.1 g
- Fat
- 2.7 g
- Saturated Fat
- 1.5 g
- Fibre
- 1.5 g
- Sodium
- 3.9 mg
Alternative recipes
Feuilleté aux saint-jacques et cabillaud
1sa 45 dk
Roulés de saumon et de courgette
25min
Vinaigrette aux légumes
10 min
Bol petit-déjeuner rose avec des baies rouges
15 min
Carré feuilleté aux pommes, sauce au caramel
2sa
L'aventure Vorwerk - Guyappymix
No ratings
Guimauves en pain d'épices
6h
Gâteau végan à l'orange et à la coco
2sa
Marinade épicée pour le poisson
10 min
Virgin Blue Lagoon
35min
Marinade à la jamaïcaine pour le poulet
10 min
Sauce aux poivrons rouges (sauce Ajvar)
55 min