Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 750 g de vin rouge
-
100
g de porto
or 100 g d'eau - 250 g d'eau
- 350 g de sucre en poudre
- 2 bâtons de cannelle
- 2 anis étoilé
- 2 morceaux de zeste d'orange non traitée (1 x 3-4 cm)
- 4 poires (180 g env. chacune), pelées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2645 kJ / 631 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 116 g
- Fat
- 0 g
- Saturated Fat
- 0 g
- Fibre
- 6 g
- Sodium
- 12 mg
Alternative recipes
Soupe de poire au vin rouge
20 Min
Crème renversée au caramel, langues-de-chat
8 Std.
Sauce gribiche
15 Min
Faire sauter 200 g d'ananas
15 Min
Poire pochée au vin rouge, glace au yaourt et caramel au sésame
5h
Poires sous-vide à la cannelle
2 godz. 5 min
Caramel de base
25 Min
Maquereaux au vin blanc
3 Std. 30 Min
Baba aux agrumes
8h 45 min.
Pêche pochée au thym
3h 20min
Crème caramel
3h
Poires au vin rouge
3h 20min