Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 - 30 g de caramel liquide (voir rubrique "Conseil(s)")
- 300 g de lait entier
- 4 œufs
- 40 g de sucre en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g de sucre vanillé maison
- 500 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 532.2 kJ / 126.7 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Carbohydrates
- 13.8 g
- Fat
- 5 g
- Fibre
- 0 g
Alternative recipes
Crème renversée au caramel, langues-de-chat
8 godz.
Crème caramel et vanille
8 godz.
Paris-Deauville
12 Std.
Riz au lait caramel
1 godz. 30 min
Crème pâtissière Mode Sauce
15 min
Crème dessert au caramel
1h
Yaourt au caramel (nouvelle recette)
12 Std.
Crème catalane
4 godz. 25 min
Crème au café
2 godz. 30 min
Gâteau de riz au caramel
1 godz. 40 min
Œufs au lait au caramel
55 min
Crème renversée au caramel
4 godz. 50 min