Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La mousse chocolat noir
- 170 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 80 g de lait entier
- 1 jaune d'œuf
- 4 blancs d'œufs
- 20 g de sucre en poudre
La mousse chocolat au caramel
- 200 g de chocolat pâtissier au caramel, détaillé en morceaux
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1755 kJ / 422 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 40.5 g
- Fat
- 25 g
- Fibre
- 4.2 g
In Collections
Alternative recipes
Mousse chocolat-tonka
4h 20 phút
Crème brûlée à la cardamome
1 Std. 10 Min
Crème brûlée à la vanille
3 Std. 45 Min
Mousse au chocolat croustillante
2 Std.
Mousse chocolat-café
1h 30min
Gâteau au chocolat noir, cœur coulant au chocolat blanc
1h 20min
Coulant au chocolat cœur cerise
1h 30min
Crème fouettée aux mûres
15min
Mousse chocolat blond-café marbrée caramel
7h
Crème brûlée au chocolat
3 Std. 15 Min
Crème au chocolat
3h 25min
Soufflé au chocolat
40 min