Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La mousse chocolat noir
- 170 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 80 g de lait entier
- 1 jaune d'œuf
- 4 blancs d'œufs
- 20 g de sucre en poudre
La mousse chocolat au caramel
- 200 g de chocolat pâtissier au caramel, détaillé en morceaux
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1755 kJ / 422 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 40.5 g
- Fat
- 25 g
- Fibre
- 4.2 g
In Collections
Alternative recipes
Mousse chocolat-café
1 Std. 30 Min
Gâteau de crêpes à la mangue (FR)
1 Std. 15 Min
Churros maison et pâte à tartiner
1ωρ. 10 λεπτ.
Flans coco-Passion
1 Std.
Vin rouge chaud (clémentine, grenade et cannelle)
35 Min
Mousse chocolat-tonka
4 Std. 20 Min
Sauce caramel au whisky
35 Min
Mousse chocolat blond-café marbrée caramel
7 Std.
Mille-feuille miel-sarrasin, chantilly à l'orange
1h 50 min.
Omelette norvégienne revisitée
5h
Coulant au chocolat, cœur rocher au chocolat
30 Min
Coques aux herbes, chantilly Passion
30 Min