Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 145 g de sucre de canne
- 160 g d'œufs (3-4 œufs env.)
- ¼ c. à café de sel
- 20 g de farine de blé
- 115 g de chocolat noir 50% de cacao, détaillé en morceaux
- 140 g de beurre demi-sel, en morceaux
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1839 kJ / 440.5 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Carbohydrates
- 40.5 g
- Fat
- 29.2 g
- Fibre
- 1.3 g
Alternative recipes
Fondant au chocolat et framboises
40min
Brownie aux noix de pécan
40min
Petits gâteaux coulants chocolat et fleur de sel
25 Min
Cheesecake aux galettes bretonnes et caramel
6h 15 min
Moelleux au chocolat au lait
1 Std.
Cookies fourrés à la pâte à tartiner
1h 10 phút
Cookie géant
40min
Gâteau nantais d'Eric Guérin
2h
Tarte Tatin caramel au beurre salé et sorbet yaourt
4 Std.
Fondant chocolat en robe de fruits
3 Std. 45 Min
Petits coulants au chocolat
20 Min
Fondant minute au chocolat
20 Min