Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 500 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 60 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, fendue et grattée
- 300 g de mangue, en morceaux
- 30 g de cassonade
- le jus d'1/2 citron jaune
-
le zeste d'un combava, non traité
or le zeste d'un citron vert, non traité
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2330 kJ / 557 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 44 g
- Fat
- 38 g
Alternative recipes
Pavlova aux fruits rouges
4h
Pannacotta aux myrtilles
4h 30 min
Riz au lait au coulis de framboises
50 min
Pannacotta au coulis de mangue
4 Std. 15 Min
Pannacotta aux fruits rouges
3h 25min
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15 Min
Crème brûlée à la cardamome
1h 10min
Glace au litchi, coulis de framboise
6 godz. 20 min
Pannacotta
5h 50min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2 Std. 30 Min
Cheesecake et coulis de fraises
1 godz. 5 min
Cheesecake déstructuré aux fraises
5h 25min