Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 500 g de faisselle
Le jour même
- 5 g de beurre, pour les ramequins
- 200 g de sucre en poudre, et un peu pour les ramequins
- le zeste d'une orange non traitée, sans le ziste
- 6 œufs, blancs et jaunes séparés
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1274 kJ / 303 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Carbohydrates
- 39.2 g
- Fat
- 11.8 g
Alternative recipes
Gratin crémeux à la normande
1h 5 min
Coulant au chocolat cœur cerise
1h 30min
Pâtes en dôme de jambon
1h 30min
Granité de fruits frais
5 min
Soufflé au caramel
35 min
Gaspacho de concombre aux fraises
45 Min
Salade d'agrumes et de betteraves
No ratings
Smoothie fraîcheur
5 min
Petits babas rapides à la grenadine
30 min
Choucroute
1 Std. 40 Min
Epaule de veau à la normande
1h
Blanc-manger fraise rhubarbe
40 Min