![Cramique, brioche du Nord aux raisin secs Cramique, brioche du Nord aux raisin secs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7fab32a4118661fdb16e517b82c98b3d/Derivates/b44c92cd964ec7b1760f4e2d25ae3245fe301f32.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de raisins secs de Corinthe
- 200 g de lait
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à soupe de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 2 œufs, et 1 jaune pour dorer
- 100 g de beurre, en morceaux
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1721.9 kJ / 411.5 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Carbohydrates
- 62.8 g
- Fat
- 13.4 g
- Saturated Fat
- 7.7 g
- Fibre
- 2.9 g
- Sodium
- 58.2 mg
Alternative recipes
Briochettes parisiennes
4 Std. 5 Min
Barres de céréales au chocolat
1 Std.
Petites gâches au chocolat au lait
15 Std. 10 Min
Rochers coco
20 min
Palets bretons à la coco
45min
Tarte au sucre
3 Std. 50 Min
Pain au curry
1 Std. 15 Min
Croustillants à la noisette
45min
Brioche butchy à partager
3 Std. 50 Min
Tarte aux poires Bourdaloue
3 Std. 10 Min
Brioche extra crémeuse
2 Std. 15 Min
Glace à la violette
12sa