Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de raisins secs de Corinthe
- 200 g de lait
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à soupe de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 2 œufs, et 1 jaune pour dorer
- 100 g de beurre, en morceaux
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1721.9 kJ / 411.5 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Carbohydrates
- 62.8 g
- Fat
- 13.4 g
- Saturated Fat
- 7.7 g
- Fibre
- 2.9 g
- Sodium
- 58.2 mg
Alternative recipes
Brioche Spirale
2sa 45 dk
Tarte briochée aux abricots
3sa 10 dk
Sirop de framboise
1 Std. 25 Min
Petits pains au lait et sucre perlé
3 godz. 25 min
Gâche vendéenne
12h 55min
Briochettes aux pépites de chocolat
4h
Brioche Nanterre
4sa 15 dk
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3sa 20 dk
Pain de mie moelleux
4sa 15 dk
Petits pains aux figues
3h 40min
Pain maison au maïs
2 Std. 30 Min
Petits pains au lait
1sa 45 dk