Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte feuilletée express
- 200 g de beurre demi-sel, préalablement congelé en morceaux
- 200 g de farine
- 90 g d'eau froide
La crème à la pistache et à la fleur d'oranger
- 50 g de sucre en poudre
- 100 g d'amandes en poudre
- 100 g de pâte de pistache
- 10 g de fécule de maïs
- 30 g d'eau de fleur d'oranger
- 100 g de beurre doux, mou
- 1 œuf
Le montage
- 1 œuf, battu
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2924.3 kJ / 698.9 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 35.1 g
- Fat
- 58.4 g
- Saturated Fat
- 27.8 g
- Fibre
- 4.8 g
- Sodium
- 240.7 mg
In Collections
Alternative recipes
Gâteau à la crème de marrons et poires
45 min
Spritz au chocolat au lait et noix de pécan
35min
Tropézienne, fleur d'oranger et curd de clémentine
3 godz.
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3 godz.
Flan sans pâte
6 Std.
Cake pistache et fleur d'oranger
1h
Flan pâtissier feuilleté
7 godz. 40 min
Gâche vendéenne
12 Std. 55 Min
Brookie aux noix
55 min
Babka pistache et fleur d'oranger
4h 5 min
Babka chocolat-caramel
3 godz.
Brownies aux noix de pécan
45 min