Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte feuilletée express
- 200 g de beurre demi-sel, préalablement congelé en morceaux
- 200 g de farine
- 90 g d'eau froide
La crème à la pistache et à la fleur d'oranger
- 50 g de sucre en poudre
- 100 g d'amandes en poudre
- 100 g de pâte de pistache
- 10 g de fécule de maïs
- 30 g d'eau de fleur d'oranger
- 100 g de beurre doux, mou
- 1 œuf
Le montage
- 1 œuf, battu
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2924.3 kJ / 698.9 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 35.1 g
- Fat
- 58.4 g
- Saturated Fat
- 27.8 g
- Fibre
- 4.8 g
- Sodium
- 240.7 mg
In Collections
Alternative recipes
Pâte à tartiner aux speculoos
10 Min
Brioche feuilletée
5 Std.
Cake marbré, glaçage rocher
2h 15 min
Brioche au lait de coco
3h 10min
Moelleux citron-myrtille
1h 5min
Tarte amandine aux pommes et poires
50min
Rolls au crémeux citron
2h 45min
Cuillère à café de chocolat
3 Std. 25 Min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3h
Gland à la pistache
1 godz. 30 min
Rolls à la pistache
2 Std. 20 Min
Rolls au chocolat et caramel
2 godz. 10 min