Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 260 g d'eau
-
25
g de levure boulangère fraîche, émiettée
or 2 c. à café de levure boulangère sèche (voir "Conseil(s)") - 15 g de sucre en poudre
- 2 - 3 c. à soupe de curry en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 15 g d'huile d'olive
- 1 c. à café bombée de sel
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1482.5 kJ / 354.3 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 67.9 g
- Fat
- 4.3 g
- Saturated Fat
- 0.6 g
- Fibre
- 5.9 g
- Sodium
- 395.6 mg
In Collections
Alternative recipes
Orangeade
5min
Gâteau moelleux, façon quatre-quarts
55min
Brioche extra moelleuse
3 Std. 45 Min
One pot crozets aux lardons et fromage
30 Min
Rochers coco
20 Min
Riz au lait de coco
40min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Brioche au lait de coco
3h 10min
Dinner rolls anglais
3 godz. 35 min
Pain maison au maïs
2h 30min
Crêpes au lait de coco et à la farine de riz
1 Std. 15 Min
Boulettes de riz à la tomate
40min