![Magret de canard aux pommes et blé Magret de canard aux pommes et blé](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/571f6aa2c0a0c4a27c75162c3ae05d5f/Derivates/8fd61185a213fa7a911ef50f3648bf1f54a06ab8.jpg)
Difficulty
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Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 c. à café rase de sauce de soja
- 2 c. à soupe de miel liquide
- 2 c. à café de vinaigre de cidre
- 1 ciboule, émincée
- 420 g d'aiguillettes de canard
- 600 g d'eau
- 2 pincées de sel
- 2 pommes de petite taille, en tranches d'1 cm
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de blé précuit
- 30 g d'amandes décortiquées, concassées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2648 kJ / 634 kcal
- Protein
- 28 g
- Carbohydrates
- 48 g
- Fat
- 36 g
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