Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- beurre, pour la plaque
- 150 g de chorizo, coupé en dés
- 350 g de poireaux, coupés en morceaux
- 10 g d'huile d'olive
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 220 g de crème fraîche
- 3 œufs
- 100 g de fécule de maïs
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 957 kJ / 228.7 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Carbohydrates
- 14.3 g
- Fat
- 16.9 g
- Saturated Fat
- 7.7 g
- Fibre
- 1.4 g
- Sodium
- 180.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Roulé au jambon, chèvre et pommes de terre
1h
Muffins courgette et saucisse farcis
40 Min
Cake jambon et boursin
50 Min
Minimuffins de butternut au comté
30 Min
Préfou à l'ail
3h 10min
Gaufres au chorizo et au fromage
30 Min
Flan de carotte, gouda et cumin
50 Min
Bâtonnets de brocoli au cheddar
55 min
Cookies au chorizo et aux tomates séchées
50 Min
Gougères au curry
1h
Madeleines au chorizo, courgette et poivron rouge
45 Min
Cake chorizo-courgette
45 Min