Devices & Accessories
Spiesje van konijn, appel en pruim
Prep. 20 min
Total 1 h
4 porties
Ingredients
-
wortelen in stukken gesneden40 g
-
sjalotten40 g
-
knoflookteentje1
-
konijnenrug800 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
gedroogde pruimen ontpit250 g
-
appels, zuur gesneden in blokjes (3 cm)300 g
-
olijfolie20 g
-
zout naar wens2 - 3 snuifjes
-
gemalen peper naar wens3 snuifjes
-
droge witte wijn30 g
-
gedroogd laurierblad1
-
verse tijm1 takje
-
verse rozemarijn1 takje
-
water900 g
-
gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
ei pasta, vers, type tagliatelle350 g
-
gedroogde pruimen opzij gezet50 g
-
maïszetmeel10 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
49.5 g
Calories
3649 kJ /
869 kcal
Fat
33.8 g
Carbohydrates
87.8 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Klassiekers
27 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Blue Hawaii
No ratings
Vegan Oesterzwam Soep
40 min
Kikkererwten shoarma salade bowl
40 min
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
No ratings
Kip-miso stoofpot
1 h 45 min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 h
Tarte Tatin
2 h
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9 h
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2 h
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 h 20 min
Krokant gebraad met moutbiersaus
2 h 40 min
Beef Wellington
10 h 10 min