Devices & Accessories
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
Prep. 10 min
Total 3 h
4 porties
Ingredients
-
suiker60 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.400 g
-
Champagne80 g
-
eierdooiers4
-
8 lange vingers (boudoirs)biscuits rose de Reims8
-
bruine suiker3 el
-
voedingskleurstof (optional) rood2 druppels
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
6.5 g
Calories
2240 kJ /
537.8 kcal
Fat
38.8 g
Fibre
0.2 g
Carbohydrates
36.8 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
140 jaar Vorwerk
16 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Geraardbergse Mattentaarten
1 h
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
No ratings
Kip Fricassee met Asperges
1 h
Bouillabaisse
No ratings
Traditionele Taiwanese vleeszijde
No ratings
Sabayon met sinaasappellikeur
15 min
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1 h 40 min
Appelmuffins
40 min
Zeevruchtennat met champagne
No ratings
Gegratineerde coquilles
25 min
Klassieke sabayon
15 min
Béchamelsaus
15 min