Devices & Accessories
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Prep. 30 min
Total 1 h 30 min
4 porties
Ingredients
-
eieren3
-
water (tot 1 l markering)
-
peterselieblad, vers6 - 8 takjes
-
knoflookteentje2
-
ui80 g
-
baconblokjes100 g
-
verse tonijn in stukken gesneden400 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt100 g
-
zonnebloemolie om te bakken
-
bloem voor coating
-
olijfolie20 g
-
ui in partjes200 g
-
brandy100 g
-
witte wijn100 g
-
bouillonblokje (voor 0,5 l) zeevruchten of kip1
-
saffraan2 - 3 snuifjes
-
water300 g
-
zwarte peper, gemalen2 - 3 snuifjes
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
286.6 mg
Protein
34.4 g
Calories
1836 kJ /
437.8 kcal
Fat
19.8 g
Fibre
1.8 g
Saturated Fat
5.6 g
Carbohydrates
10.1 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Stoofpotjes met de Open Koken modus
5 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Gebakken Matcha-Havermoutpap
No ratings
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
No ratings
Pizza Diavola
No ratings
Kimchi kaasdip
No ratings
Tiramisu met chocolade en chili
No ratings
Flammekuchen
No ratings
Paneer tikka pizza
No ratings
Japanse Ramen Noedelsoep
1 h 40 min
Pico de Gallo
No ratings
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1 h 10 min
Dadel- en Haverdrank
20 min
Spaanse risotto
40 min